Vásárolj a megjelölt X-Rite fotós termékekből és Affinity Photo szoftver jár ajándékba

Az X-Rite és az Affinity közös akciójában most az alább megjelölt színmenedzsment eszközökhöz ajándék Affinity Photo szoftver jár ajándékba! Regisztráld a frissen vásárolt kütyüdet a megadott weboldalon és cserébe megkapod a teljes értékű Affinity Photo licencedet.

Milyen termékek vesznek részt az akcióban? 

Vásárolj egy X-Rite i1 Display Pro, X-Rite Colormunki Display monitor kalibrálót vagy egy X-Rite ColorChecker Passport Photo tesztábrát és ajándékba jár mellé az Affinity Photo licenc.

Hogyan tudom érvényesíteni az Affinity Photo igényemet? 

El kell látogatnod az X-Rite által létrehozott weboldalra, ahol az adataid és a termék sorszámának megadásával, valamint a tőlünk kapott számla másolatának feltöltésével jutsz hozzá a licenchez.

Kitől kapom meg az Affinity Photo licencet? 

A megadott email címedre az X-Rite fogja elküldeni a licenc aktiválásához és az Affinity Photo letöltéséhez szükséges instrukciókat.

Meddig élhetek a lehetőséggel? 

Az akció 2018. március 31-ig történő vásárlásokra érvényes, illetve fontos, hogy a vásárlás napjától számított 45 napon belül be kell váltanod az Affinity Photo aktiválásához kapott kódot!

Mennyi idő alatt jutok hozzá a szoftverhez? 

Az X-Rite az adataid megadását és ellenőrzését követően 7-14 napon belül küldi el az aktiváláshoz és letöltéshez szükséges tudnivalókat.

Mi az az Affinity Photo?

A szakmában az egyik legígéretesebbnek tartott új fotófeldolgozó szoftver, melyet 2015-ben a legjobb Mac App címmel tüntetett ki az Apple.

Választhatok, hogy macOS vagy Windows verziót kérek?

Igen, lesz lehetőséged választani, bármelyik operációs rendszert is használod a kettő közül.

92 242 Ft (Nettó: 72 631 Ft + ÁFA)

Professzionális monitorkalibráló műszer

66 246 Ft (Nettó: 52 162 Ft + ÁFA)

Haladó monitorkalibráló műszer

39 412 Ft (Nettó: 31 033 Ft + ÁFA)

A legnépszerűbb hordozható tesztábra csomag