Vásárlás


Bemutatkozás:

Cégünk a CMM Hungária Kft. a colormanagement.hu weboldalon kizárólag csak új és garanciális termékeket értékesít.
A webáruházban található kínálat csak egy része azon termékeknek, amelyeket forgalmazunk, ezért ha valamit nem talál meg oldalunkon írjon nekünk az info@colormanagement.hu címre.

Árainkat megpróbáljuk mindig a legkedvezőbb szinten tartani, ezért napi rendszerességgel rendeljük termékeinket, a vásárlói igények figyelembevételével.
Folyamatos és időszakos akciókkal igyekszünk vonzóbbá tenni kínálatunkat (pl.: diákkedvezmény, ingyenes házhozszállítás, időszakos akciós árengedmények).

További újításunk az egész ország területére kiterjedő díjtalan házhoz szállítás.
Ez alól mindössze néhány termék a kivétel, melyeknek a terméklapján ezt meg is említjük.

Adatvédelem:

A CMM Hungária Kft. a vásárló adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Azokat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a CMM Hungária Kft. alvállalkozójaként jár el.

Ekkor azonban, az alvállalkozók a CMM Hungária Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
A vásárláskor megadott adatokat marketing célokra nem használjuk fel.

Az áruház felépítése:

Áruházunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerűbben megtalálhassa, kiválaszthassa és megvásárolhassa a keresett terméket.
Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk a lehető legtöbb információt nyújtani.
A termékleírások a gyártók hivatalos oldalairól, illetve egyéb prospektusokból kerülnek felhasználásra, ezért cégünk a lapon található leírások tartalmáért és az esetlegesen ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal.
Az áruházban “új” címkével megjelölt termék a gyártó kínálatába frissen került fel.

Amennyiben nem szerepel ár a terméknél, úgy telefonon vagy e-mail-ben érdeklődjön a termék árát illetően. Bizonyos termékeink ugyanis több, személyre szabható konfigurációban, kiszerelésben kaphatóak, vagy opcionális kiegészítőkkel rendelkeznek, és ezek egyéni árkalkulációt igényelnek a felhasználási céltól függően.

Az áruházban “akciós” címkével megjelölt termékek ára a mindenkori készlet erejéig érvényes!

Keresés, rendelés:

Áruházunkban regisztráció és rendelés feladása nélkül tájékozódhat, információkat tölthet le a termékekről, illetve rendelés feladásával vásárolhat.
A termékek megtekintésére egy többszintű menürendszert hoztunk létre. Rendeléskor válassza ki a kívánt terméket, termékeket. Ezután a menüben a „kosár” gombra kattintva tudja megnézni a kiválasztott termékeket és beállítani a kívánt darabszámot.
Ha szeretné rendelését elküldeni, a „megrendelés” gombra kattintva teheti meg. A következő pontban megadhatja az áruátvétel módját.
Ha házhozszállítást kér, meg kell adnia a szállítási címét. Lehetőség van a számlázási cím megadására is, amennyiben az eltér a szállítási címtől.
Ezen kívül a megjegyzés rovatban várjuk egyéb észrevételeit a leadott rendeléssel kapcsolatosan.
A megrendeléshez el kell fogadnia szállítási és garanciális feltételeinket, hogy a megrendelésben tovább tudjon haladni.
Amikor ezzel végzett a „jóváhagyás” gombra kattintva rendelése bekerül a rendszerbe.

Ha a rendelése sikeres volt és rendszerünkbe is bekerült azonnal automatikusan küldünk egy levelet az előzőekben megadott e-mail címére, melyben a rendelése látható.
Ezután feldolgozzuk a megrendelését és hamarosan e-mailben értesítjük a rendelés állapotáról, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A vásárlás menete:

1. A kiválasztott terméket a “kosárba” linkre kattintva virtuális bevásárló kosarába helyezheti. Kosarának tartalmát a “kosár” linkre kattintva ellenőrizheti.

2. Kosara ellenőrzésekor módosíthatja a rendelni kívánt termékek mennyiségét, illetve azokat törölheti kosarából. A “Megrendelés” linkre kattintva indíthatja el megrendelését.

3. A megrendelés ablakban kérjük, adja meg a fizetés módját, személyes adatait ahova a szállítást kéri. Megrendelését a “Jóváhagyás” gomb megnyomásával küldheti el nekünk. Csak abban az esetben tud megrendelést küldeni, amennyiben megértette és elfogadja szabályzatunkat, és az ezt igazoló nyilatkozatot kipipálja. Megrendeléséről rendszerünk automatikus igazolást küld, és amennyiben szükséges, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

Áruátvétel:

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy irodánkban közvetlen értékesítéssel nem foglalkozunk; oda árut csak konkrét megrendelés esetén szállítunk. Amennyiben a termék nincs raktáron, azt közvetlenül a gyártótól rendeljük meg. Ebben az esetben a megváltozott szállítási időről külön e-mailben értesítjük.

Irodánkban csak korlátozott mennyiségű termékből rendelkezünk bemutató darabbal, ezért kérjük, amennyiben személyes bemutatót kér, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

Termékeinket az egész ország területén díjtalanul szállítjuk házhoz.
Kivételt képez ez alól csak néhány különösen nehéz berendezés, melyeknek a terméklapján ez feltűntetésre is került.

Kérjük a terméket kézbesítéskor, a kiszállító előtt szíveskedjen megvizsgálni. Ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. A probléma gyorsabb megoldása érdekében hívjon minket. Telefon: 06-1-688-2327

Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollegánk a megrendelt készüléket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának; a házhoz szállításban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása.

Fizetési módok:

  • Készpénz: személyes átvételkor irodánkban
  • Utánvétes fizetés: kiszállításkor, az áru átvételekor készpénzben, a szállítóval intézi a számla alapján.
  • Átutalás: előreutalással tudunk utalásos fizetési igényt teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy az irodánkba hozatjuk személyes átvételre.)

Bank- illetve hitelkártyás fizetésre sajnos jelenleg nincs lehetőség.

A termékszámlát a CMM Hungária Kft. állítja ki.

Cégadatok:

CMM Hungária Kft.
1025 Budapest
Pusztaszeri út 18/b fszt. 3.
Adószám: 25747951-2-41

Rendeléstől való elállás:

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt is a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti e-mailen, vagy személyesen a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (a megrendelő neve, és címe, a rendelés ideje, a rendelt termék megnevezése).
A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül élhet a 17/1999. Kormányrendeletben, részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával, amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek.
Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevő viseli.
Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését is.
A CMM Hungária Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, érdeklődjön az info@colormanagement.hu e-mail címen.

Levelezés:

Web-áruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok és esetleges reklamációk segíthetik, ezért kérjük, segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival.

E-mail címünk: info@colormanagement.hu

Jótállás, szavatosság, szerviz:

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendeletutasításai az irányadóak.

72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli.

A CMM Hungária Kft. által kibocsátott saját garanciával ellátott készülékek meghibásodása esetén, a garanciális javításokat a 1047 Budapest, Károlyi István út 10. szám alatti irodánkban lehet érvényesíttetni.
Egyéb esetben a gyártó által kibocsátott garanciajegyen feltüntetett listán található szakszervizekben lehet leadni a készüléket javításra.
A CMM Hungária Kft. által kibocsátott garanciák esetén a garancia mellé csatolni kell az Európai garanciát is.
A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényekre a 49/2003. (VII.30) GKM jogszabályban foglaltak az érvényesek.

Garanciaidőn belüli meghibásodás esetén cégünk az alábbi eljárást követi:

A jogszabály értelmében 10 kg önsúlyú termék esetén a kereskedő köteles gondoskodni a hibás termék elszállításáról és annak költsége is őt terheli. Azon termékek esetén, amelyek a fent említett 10 kg önsúlyt nem érik el, az ügyfelet terheli a szállítás kötelezettsége.
Igény esetén szerződött futár partnerünk kedvezményes áron kínál lehetőséget a készülék szervizbe juttatására.
A beérkezést követően munkatársunk továbbítja a készüléket bevizsgálásra a szakszervizbe.
Látható, egyértelmű sérülés esetén kollégánk megtagadhatja a termék átvételét és jogosult a garancia megvonására.
Amennyiben a szakszerviz állapítja meg, hogy az árucikk meghibásodása nem garanciális eredetű problémára vezethető vissza, tájékoztatjuk a vásárlót a javítás várható költségéről és annak időtartamáról. Ebben az esetben a vásárló köteles megfizetni a cégünk által megelőlegezett szállítási költséget illetve bevizsgálási díjat.
Amennyiben a termék garanciális hibában szenved, mind a futárszolgálat, mind a bevizsgálás díját, illetve a garanciális probléma elhárításának költségét cégünk vállalja.

Kérjük, hogy a szervizzel kapcsolatos ügyintézés folyamatának meggyorsítása érdekében minden esetben előzetesen vegyék fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

A CMM Hungária Kft. előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe. A CMM Hungária Kft. nem vonható felelősségre semmilyen külső vagy közvetlen hibáért, kárért. (pl.: üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta, vonal, vagy rendszerhibából adódó kár)

Colormanagement.hu web-áruház
e-mail: info@colormanagement.hu
Tel:  +36-1-886-9210 (H-P: 10.00-17.00 óráig)